Čekamo vas na novoj adresi 

3/10/2017

Naš studio posluje više od 15 godina i spoj je dugogodišnje porodične tradicije i modernog načina ulepšavanja i svake godine je uspešniji ! Iskustvo , godine predanog rada i truda, dugogodišnje ulaganje u znanje i takmičarski duh koji nas vodi, opravdava naš slogan -UVEK BOLJI. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi koji se svakog dana trude da uvek budu na visini zadatka, da prepoznju i predlože uvek najboljea u skladu sa željama naših klijenata.

Kod nas u studiu mozete dobiti vrhunsku uslugu šišanja i kolora po londonskoj školi Tony&guy, kao i kolor trend tehnike od našeg partnera Wella professionals po kojima smo već poznati. Ono na šta smo posebno ponosni i šta nas je učinilo poznatim u regionu a slobodno mozemo reći Srbiji pa i svetu-su strast prema frizurama. Tako danas iza nas stoje brojne diplome, medalje i pehari osvojeni u Srbiji ,Evropi i svetu kruna su i dokaz neprekidnog truda i ulaganja u znanje.

Što se tiče teksture vaše kose tj. hemijskih usluga i tretmana za kosu ,pobrinuli smo se da novom generacijom preparata učinimo da brazilsko feniranje, minival i trajno ispravljanje bude bezbedno po vas i vašu kosu a sa maksimalnim rezultatima. Nega vaše kose je za nas jako bitna pa smo shodno tome za vas izabrali luksuzne tretmane od REDKEN,WELLA,BOTOX HONMA TOKYO,OLAPLEX tretman. U našem studiu je moguće kupiti, uz našu stručnu pomoć , profesionalne preparate marke Wella i Label m za negu vaše kose kod kuće.Ukoliko bi ste želeli da za vaš važni dogadjaj produzite ili kosu učinite bogatijom kod nas je moguće iznajmiti umetke od prirodne kose a takodje uraditi i kvalitetnu nadogradnju kose.

Takodje smo pobrinuli da Vaš make up bude postojan celog dana i istakne Vašu lepotu . Sve zbog Vas… Sve za Vas I lepotu …

S nestrpljenjem vas čekamo u našem novom prostoru i salonu novog formata!

Vaš Branko team

Želiš da ostvariš karijeru uspešnog frizera?Radiš dobro, ali misliš da mozeš više ,bolje i kvalitetnije? Nisi zadovoljan znanjem i veštinom kojom raspolažeš ? Čekamo te ☝️Budi hrabar i priključi se najuspešnijem timu u regionu već 11 godina ! Za nama je iskustvo,znanje, kreativnost i uvek-ideja ... Zbog uskorog otvaranja našeg novog salona potrebni su nam :
🔹ženski frizer 🔹muški frizer 🔹šminker 
Pišite nam na mail brankoteam@gmail.com ili zovite na telefon 018294144